Stoppen met Junkfood

Junkfood… Alleen de naam zegt het al. Hier moet je zo min mogelijk van binnen krijgen. En met junkfood bedoelen we niet alleen het voer van de bekende hamburgerketens, maar ook de vele kant en klaar producten waar o.a. de supermarkten vol mee liggen.

Te veel instant

De mens is een omnivoor, maar niet bedacht voor de instant kant en klaar hap, voorzien van teveel zout, suiker en andere smaakversterkers die worden toegevoegd aan allerlei producten, met als enige doel er ons nog meer van te laten eten.

Ook de zogenaamde gezonde producten voor kinderen, zoals sommige cornflakes, waarbij op de verpakking allemaal gezonde afbeeldingen staan van bv granen, zitten boordevol met suikers.

 

De verleiders

We worden nu op allerlei ander manieren verleid tot ongezonde producten. Hierdoor neemt obesitas enorm toe, met alle gevaren van dien. Tijdens de bijeenkomst neemt onze consulent u mee in de verderfelijke wereld van de voedselindustrie. Hierna zult u uw boodschappenlijstje en eetpatroon op een andere, gezondere, manier gaan invullen.

Veel gestelde vragen

Wat is het resultaat?

De ervaring leert dat 80% van de deelnemers zich meer bewust is van zijn eetpatroon en veel vaker kiest voor gezondere producten.

Hoe werkt het?

Junkfood werkt verslavend, het is lekker, makkelijk en niet duur. Onze consulent geeft inzicht in de verleidingen en legt o.a. uit wat vet met je doet. Vet is een orgaan. Vet belangrijk, maar ook vet ongezond. Er zijn de laatste jaren allerlei nieuwe inzichten ontstaan over de werking van vet. Met meer kennis hierover maak je na deze bijeenkomst makkelijker de gezonde keuze.

Wat kost het?

We vragen een bijdrage van 50 euro per deelnemer.

Workshop adres

Caballerofabriek
Saturnusstraat 60/71
2516 AH Den Haag

Contact

Tel: 06 - 412 90 509

Company details

Voorwaarden
Privacystatement

Disclaimer:

Stop mijn Verslaving  is geen medisch adviseur. Ga bij lichamelijke of geestelijke klachten altijd naar jouw huisarts.